I després

Dijous a les 8 del vespre se celebra el Ple Municipal ordinari amb una quinzena de punts en l’ordre del dia

Es pot seguir en directe pel 107.0 de la fm, online a radiosantfeliu.com i en diferit a l'apartat de podcasts del web de la nostra emissora

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a les 8 del vespre tindrà lloc a Saló de Sessions de l’Ajuntament de Sant Feliu el Ple Municipal ordinari corresponent al mes de setembre. El podreu seguir a través de Ràdio Sant Feliu al 107.0 de la fm i al nostre lloc web, en directe. Un cop acabi, el podeu escoltar en diferit a la nostra secció de podcasts, clicant aquí.

En total es portaran a la sessió plenària 16 punts, entre els quals s’inclouen l’aprovació de la tercera pròrroga del conveni per a la gestió de les places de residència assistida per a la gent gran o la verificació del text refós dels documents que formen part de la modificació puntual del POUM 36 del sector SUD 12 de Sant Amanç i la normativa urbanística dels SUD-09, SUD-11 i SUD-12.

Entre altres punts es tractarà la modificació dels estatuts del Consorci de les Vies Verdes, una proposta per a l’estudi, revisió i nova creació de places d’aparcament per a persones amb mobilitat reduïda o una altra per a l’adequació d’accessibilitat en edificis, equipaments i locals públics.

També es tractaran dues mocions: una de rebuig a les actituds sexistes i masclistes en l’esport i una altra per la creació d’un viver d’empreses i centre de negocis per a enfortir i dinamitzar l’emprenedoria. El catorzè punt serà l’habitual de proposicions urgents. El Ple Ordinari acabarà amb l’apartat de precs i preguntes.

El més llegit

I després