I després

DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS A SFG

Compartiu aquesta història

El dijous 18 de maig, és el Dia Internacional dels Museus. Aquest dia, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols obre les portes a tothom que el vulgui visitar.

De tota manera, les activitats més importants es traslladen al dissabte dia 20 i en aquests dies els Amics del Museu informen que han organitzat, com cada any, un concurs de pintura ràpida que començarà a les 8 del matí i es tancarà a les 2 de migdia. Els que vulguin veure el resultat, ho podran fer a partir de les 4 de la tarda en una de les sales del Monestir on, a les 5, es donarà a conèixer el veredicte del jurat i es lliuraran els premis.

Seguidament, a les 6, a la sala d’actes del quart pis, el Museu d’Història presentarà el llibre “Dolmens, coves i menhirs” de Pau Roig i Xavier Niell. La presentació anirà a càrrec de Néstor Sanchiz.

Finalment, a partir de les 21:00 h. es podran visitar les torres del Monestir en una visita comentada i gratuïta. Aquesta serà una visió diferent de l’habitual, amb les parets il·luminades amb llum artificial, i una panoràmica nocturna des de dalt la torre del Fum.

El més llegit

I després