DIA INTERNACIONAL DELS MUSEUS A SFG

El dijous 18 de maig, és el Dia Internacional dels Museus. Aquest dia, el Museu d’Història de Sant Feliu de Guíxols obre les portes a tothom que el vulgui visitar.

De tota manera, les activitats més importants es traslladen al dissabte dia 20 i en aquests dies els Amics del Museu informen que han organitzat, com cada any, un concurs de pintura ràpida que començarà a les 8 del matí i es tancarà a les 2 de migdia. Els que vulguin veure el resultat, ho podran fer a partir de les 4 de la tarda en una de les sales del Monestir on, a les 5, es donarà a conèixer el veredicte del jurat i es lliuraran els premis.

Seguidament, a les 6, a la sala d’actes del quart pis, el Museu d’Història presentarà el llibre “Dolmens, coves i menhirs” de Pau Roig i Xavier Niell. La presentació anirà a càrrec de Néstor Sanchiz.

Finalment, a partir de les 21:00 h. es podran visitar les torres del Monestir en una visita comentada i gratuïta. Aquesta serà una visió diferent de l’habitual, amb les parets il·luminades amb llum artificial, i una panoràmica nocturna des de dalt la torre del Fum.

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació