Dilluns de la setmana entrant, 25 de novembre, se celebra el Dia contra la Violència de Gènere però, prèviament, el SIAD (Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones) de Sant Feliu de Guíxols, ha programat algunes activitats que també aniran més enllà del dilluns i que són les següents:
22 de novembre a les 18.45h: a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit
“Mercaders d’ànimes, darrera el vel de la indústria del sexe”. Col·loqui amb la presència d’un membre dels Mossos d’Esquadra i del president d’Esclavitud XXI +  Visualització del documental Nefarious.
Organitza: Església Evangèlica. Col·labora: Esclavitud XXI, Mossos d’Esquadra i Ajuntament SFG.
23 i 30 de novembre i 14 de desembre, de 10 a 13h. Curs de defensa personal per dones S.A.F. Organitza: Delegació catalana de Hapkido. Col·labora: SIAD de l’Ajuntament de SFG.
25 de novembre de 10h a 13h Plaça Salvador Espriu i de 17 a 19h plaça del Mercat. Parada informativa: Trenca el silenci, digues NO! Organitza: SIAD de l’Ajuntament de SFG.
25 de novembre a les 18h a la plaça del Mercat: Fanalets de llum per les víctimes de violència de gènere + manifest. Organitza: Pla de Barris.
28 de novembre a les 15 a 17h al Centre Cívic Vilartagues: Workshop, taller de dansa i expressió corporal amb Meritxell Campos Olivé. Organitza: SIAD de l’Ajuntament de SFG.
Del 21 fins 28 de novembre “Silueta víctima de Violència de Gènere als diversos serveis municipals”. Organitza: SIAD de l’Ajuntament de SFG