I després

DIA CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Compartiu aquesta història

Dilluns de la setmana entrant, 25 de novembre, se celebra el Dia contra la Violència de Gènere però, prèviament, el SIAD (Servei d’Igualtat i Atenció a les Dones) de Sant Feliu de Guíxols, ha programat algunes activitats que també aniran més enllà del dilluns i que són les següents:
22 de novembre a les 18.45h: a la Biblioteca Octavi Viader i Margarit
“Mercaders d’ànimes, darrera el vel de la indústria del sexe”. Col·loqui amb la presència d’un membre dels Mossos d’Esquadra i del president d’Esclavitud XXI + Visualització del documental Nefarious.
Organitza: Església Evangèlica. Col·labora: Esclavitud XXI, Mossos d’Esquadra i Ajuntament SFG.
23 i 30 de novembre i 14 de desembre, de 10 a 13h. Curs de defensa personal per dones S.A.F. Organitza: Delegació catalana de Hapkido. Col·labora: SIAD de l’Ajuntament de SFG.
25 de novembre de 10h a 13h Plaça Salvador Espriu i de 17 a 19h plaça del Mercat. Parada informativa: Trenca el silenci, digues NO! Organitza: SIAD de l’Ajuntament de SFG.
25 de novembre a les 18h a la plaça del Mercat: Fanalets de llum per les víctimes de violència de gènere + manifest. Organitza: Pla de Barris.
28 de novembre a les 15 a 17h al Centre Cívic Vilartagues: Workshop, taller de dansa i expressió corporal amb Meritxell Campos Olivé. Organitza: SIAD de l’Ajuntament de SFG.
Del 21 fins 28 de novembre “Silueta víctima de Violència de Gènere als diversos serveis municipals”. Organitza: SIAD de l’Ajuntament de SFG

El més llegit

I després