I després

Detinguts 5 joves de Sant Feliu per robartoris amb intimidació a Platja d’Aro

La Policia Local de Castell-Platja d'Aro i els Mossos d'Esquadra han detingut un grup de cinc joves de Sant Feliu de Guíxols, quatre d'ells menors d'edat, que en els darrers dos mesos amenaçaven a joves que sortien d’una discoteca de la zona d’oci de Platja d’Aro i els robaven les pertinences.

Compartiu aquesta història

La Policia Local de Castell-Platja d’Aro i els Mossos d’Esquadra han detingut un grup de cinc joves de Sant Feliu de Guíxols, quatre d’ells menors d’edat, que en els darrers dos mesos amenaçaven a joves que sortien d’una discoteca de la zona d’oci de Platja d’Aro i els robaven les pertinences.

Divendres passat a la matinada, els cossos policials van realitzar un dispositiu que va culminar amb la detenció d’aquest grup. Segons explica el Diari de Girona, pels volts d’un quart de sis del matí, la policia va rebre l’avís que dos joves que acabaven de sortir d’una discoteca de l’avinguda de s’Agaró, a la zona dels cinemes, afirmaven que acabaven de patir un robatori amb violència i intimidació.

Segons sembla, uns joves havien agafat pel coll a un d’ells i els haurien robat 30 euros. Un altre dels detinguts, mentrestant, els hauria amenaçat amb una navalla. Els nois havien fugit després de cometre l’assalt. Tot seguit es va activar la Policia Local de Castell-Platja d’Aro, que va detenir quatre dels joves implicats. El cinquè va ser arrestat pel cos de la policia catalana.

La Policia Local els acusa de ser els presumptes autors d’aquest darrer fet però també els relaciona amb altres cinc robatoris més amb violència i intimidació. La policia feia temps que els vigilava i els tenia identificats.

 

 

 

El més llegit

I després