I després

DETINGUT UN VEÍ DE SANT FELIU DE GUÍXOLS PER ROBAR EN DOS COTXES A MANRESA

Segons informa el Diari de Girona, un policía local de Manresa, fora de servei, va ajudar a detenir un veí de Sant Feliu de Guíxols de 28 anys quan robava en un vehicle aparcat a la ciutat del Bages. El jove va ser acusat i arrestat per ser el presumpte autor de dos robatoris amb força a l'interior de dos vehicles.

Compartiu aquesta història

Imatge d’arxiu

Segons informa el Diari de Girona, un  policía local de Manresa, fora de servei, va ajudar a detenir un veí de Sant Feliu de Guíxols de 28 anys quan robava en un vehicle aparcat a la ciutat del Bages. El jove va ser acusat i arrestat per ser el presumpte autor de dos robatoris amb força a l’interior de dos vehicles.
La detenció es va produir el divendres 29 de març vora la 1 la matinada.

Els fets van succeir quan l’agent municipal, que es trobava a casa seva, sentir dos cops forts al carrer i en mirar per la finestra va veure com l’arrestat s’introduïa dins d’un vehicle estacionat, al qual prèviament havia trencat la finestra, i que a continuació sortia carregat amb una jaqueta i d’altres objectes. El policia va trucar al 092 i va explicar com era l’individu. De seguida, una patrulla el va localitzar per la zona.

En l’escorcoll, els agents li van trobar un martell a la butxaca i les mans tacades de sang com a conseqüència de petits talls produïts per vidres, presumptament de les finestres dels vehicles.
També li van trobar diversos objectes i documentació de dos vehicles, ambdós estacionats al barri de la Sagrada Família de Manresa.

El més llegit

I després