I després

DETINGUT AMB 300 PLANTES DE MARIHUANA

Compartiu aquesta història

Agents dels Mossos d’Esquadra de la comissaria de Sant Feliu de Guíxols van detenir el dia 11 de febrer a Sant Feliu, un home de 30 anys, de nacionalitat portuguesa i veí de la mateixa població, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric. El mateix dia i pels mateixos fets, els mossos també van imputar a un home de 57 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la mateixa població.
La detenció és el resultat d’una investigació iniciada durant el mes de gener es va tenir coneixement de la possible existència d’una plantació de marihuana en el soterrani d’una casa de la part alta de la ciutat Sant Feliu de Guíxols.
Per aquest motiu, es va iniciar una investigació que va finalitzar el passat 11 de febrer amb una entrada i registre al domicili esmentat.
Els mossos, en una primera estança, van localitzar 16 sacs de compostatge, adobs, 6 garrafes de fertilitzant, làmpades de gran potència, diversos tubs de ventilació i aires condicionats.
En una segona estança es van localitzar prop de 300 plantes en un primer estadi de germinació, així com més làmpades, aires condicionats, tubs de ventilació i ventiladors.
A més, es va comprovar que tota la instal·lació elèctrica no passava pel comptador oficial, i per tant s’estava defraudant fluid elèctric de forma continuada.
La investigació va determinar que la finca estava llogada a un home que va construir la instal·lació elèctrica fraudulenta i en va crear el cultiu de marihuana. Per aquest motiu, va quedar detingut com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública i un delicte de defraudació de fluid elèctric.
Els mossos també imputen l’home que va llogar el soterrani del seu immoble per instal·lar-hi un cultiu il·legal de marihuana amb coneixença del fet il·lícit i a canvi d’uns diners per la collita.
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 12 de febrer a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Sant Feliu de Guíxols, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.
Respecte a l’home imputat, aquest haurà de declarar davant l’autoritat judicial competent quan sigui requerit.

 

El més llegit

I després