I després

Detenen un traficant que venia droga a turistes amb un agent de paisà al costat

Compartiu aquesta història

Un traficant de droga que oferia marihuana als turistes i passejants del passeig marítim de Platja d’Aro va resultar detingut quan, en oferir la seva mercaderia, no es va adonar que al costat tenia dos agents de policia local vestits de paisà que el vigilaven des de feia una estona.
La detenció del traficant va tenir lloc fa pocs dies i l’home, que té antecedents penals per altres delictes contra la salut pública, és un ciutadà senegalès amb residència irregular a l’Estat espanyol. Posteriorment, l’home va quedar en llibertat amb càrrecs, segons van explicar des del cos local de Castell-Platja d’Aro.
Els agents de la policia local tenien localitzat el traficant des de feia un temps i sabien que de forma habitual es desplaçava des de Figueres fins a Platja d’Aro. Un cop arribava al seu destí anava al passeig marítim per oferir la mercaderia que portava amb molt poca discreció.
Els agents es van posar al costat mateix de l’home i van esperar fins que el detingut va aturar un turista que passava per allà en aquell moment i li va oferir marihuana.
En aquell instant els agents locals van enxampar-lo in-fraganti i van procedir a la seva detenció. A sobre li van trobar set embolcalls de cannabis preparats per vendre i una bossa més gran amb més marihuana. Tot sembla indicar que aquesta segona bossa més gran havia de ser repartida en petites dosis destinades també a la venda. (DDG).

El més llegit

I després