I després

Detenen tres homes a PDA

Compartiu aquesta història

La Policia Nacional juntament amb la Policia Local de Castell-Platja d’Aro van efectuar un operatiu de seguretat sobre estrangeria conjunt aquest divendres passat. Segons informa el DDG, tres persones van resultar detingudes per trobar-se a Espanya de forma il·legal.
Els efectius van procedir a inspeccionar un bar del carrer Luxemburg de Platja d’Aro i van identificar un total de 40 persones de nacionalitat marroquina. Durant l’entrada en aquest establiment que es va fer la nit de divendres de la setmana passada, els agents d’ambdues policies van procedir d’entrada a la identificació i van trobar-se que hi havia cinc persones amb irregularitats per temes relacionats amb el permís de residència a Espanya.
Però l’altra sorpresa va venir quan van observar que entre aquests hi havia tres homes de nacionalitat marroquina que es trobaven a Espanya de forma il·legal i per tant, amb la llei d’estrangeria en mà, els agents de la Policia Nacional van procedir a la seva detenció. Tot seguit, van instruir les diligències i es va procedir a la tramitació de la seva expulsió del l’Estat espanyol.
La Policia Local per la seva banda també va realitzar el control administratiu corresponent del local com fa en aquest tipus d’operatius conjunts.
En aquest bar del carrer Luxemburg i el locutori del costat ja s’han realitzat d’altres operatius. Sense anar més lluny, fa tres anys es va fer-hi un operatiu. En aquest cas de Policia Local i Mossos i es va aixecar actes per drogues.

El més llegit

I després