I després

7 notícies i 7 imatges de SFG

Compartiu aquesta història

Convocatòria de l’Assamblea General Ordinària de l’Associació de Veïns del Molí de Vent

Dia: Dijous 12 de març a les 20.00h.
Lloc: Centre Cívic Plaça Salvador Espriu.
Ordre del Dia:
1. Lectura i aprovació de l’acta de l’Assamblea General ordinària de 29 de març de 2014.
2. Memòria de les activitats realitzades durant l’any 2014.
3. Estat de comptes any 2014.
4. Propostes d’actuacions any 2015.
5. Precs i preguntes.

MOLÍ 500

Concert Ska & Punk amb “Plan Destroy i Barrio Jaleo” a La Goleta

Dissabte 7 de Març – 23:00h – Entrada Gratuïta
Concert Plan Destroy (Punk / Ciutat Badia – Vallès) + Barrio Jaleo (Ska / Perpinyà – França)
https://www.facebook.com/events/667702193351811

plan destroy i barrio jaleo

Eduard Bonifacio es proclama campió del VIII Trofeu Ganxó de Radiocontrol del Club Nàutic SFG

Eduard Bonifacio del Club Nàutic Garraf s’ha emportat el primer lloc del VIII Trofeu Ganxó de Radiocontrol celebrat aquest dissabte 28 de febrero al Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols. Esteve Ferrés, també del club garrafenc, i Josep Ramon Soler Ruiz del Club Nàutic Calafell, han quedat en segon i tercer lloc de la categoria d’or.
El Trofeu Ganxó de Radiocontrol es una regata que organitza el Club Nàutic de Sant Feliu de Guíxols en col•laboració amb la Federació Catalana de Vela i el portal www.iom.cat.
Es tracta d’una competició puntuable pel campionat català de la classe IOM i que enguany ha aplegat 15 participants.
El bon temps d’aquest dissabte va permetre la celebració de 12 proves. La regata va iniciar-se passat el migdia, quan va començar a bufar un vent de garbí de 8 nusos que va aguantar fins el final de la competició, on es van entregar premis triples en les tres categories -or, plata i bronze-.
En la categoria de plata, el primer lloc va ser per Alfred Tholen (CN Sitges), el segon per Jordi Gelabertó (CN Sant Feliu) i el tercer per James Campbell (CN Sitges). El triplet de bronze va anar a parar a les mans de Erich Óscar Enrique Zobel (CN Castelldefels) i de Xavier Hernández (CN Garraf) i Jose Luis Aparicio López (CN Calafell) en segon i tercer lloc.
El VIII Trofeu Ganxó de Radiocontrol es va celebrar a la zona dels pantalans de les grans eslores fins les 16’30h de la tarda, quan es va fer l’entrega dels guardons tot gaudint d’una botifarrada popular.

radiocontrol foto 2

Activitats programades pel Mercat Ecològic i Artesanal del Puig

Aquest dissabte 7 de març (de 9h a 14h a la Plaça del Puig).
A les 10:30h, a l’edifici dels Safaretjos: Taller de CONSCIÈNCIA CORPORAL, a càrrec de l’entrenadora personal i d’activitats dirigides Cristina Roca.
A les 12:00h, a l’edifici dels Safaretjos: Xerrada “LA MESURA DE LA CINTURA ÉS SALUT” a càrrec de la dietista i nutricionista Pilar Anguita.

image002

El Vilartagues C.F recorda a l’Aleix Martínez Rios

El Vilartagues CF ha recordat l’Aleix, jugador de l’ EF Sant Feliu de la qual formava part de la plantilla del Benjamí B de segon any, i familiar del jugador David Zorrilla Rojo, amb un minut de silenci i guardant la samarreta amb el número 6, tal com han fet tots els equips de l’Escola de Futbol.

samarretaaleix6

 

Gran afluència de públic al Sant Antoni Abat de SFG

Unes 3.000 persones van participar a la Festa dels Tres Tombs de Sant Feliu de Guíxols, que va comptar amb l’organització de l’Ajuntament de la població i de diverses entitats de la ciutat, com l’associació Galgos 112, entre altres institucions.
Els assistents van poder seguir el recorregut dels Tres Tombs, que segons el ritual principal que conté la Festa de Sant Antoni consisteix a donar tres voltes amb cavalls i altres animals de feina a un espai sagrat per la comunitat que la celebra i en sentit contrari a les agulles del rellotge.
Tal com marca la tradició, els animals prèviament havien donat tres voltes (Tres Tombs) pels carrers més cèntrics de la ciutat. Posteriorment, els assistents, empesos per les agradables temperatures i el bon temps, es van reunir a la plaça del Monestir, on es van beneir els animals i es van repartir alguns records pels genets, així com moscatell i tortell de Sant Antoni.

sant_antoni
Donació d’obres d’artistes ganxones

Les artistes que exposen al pati de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, han entregat cadascuna d’elles una obra a la ciutat. En absència de dues de les artistes, l’alcalde Joan Alfons Albó i el vicealcalde Pere Albó, també apareixen a la fotografia subjectant les seves obres.

artistes_ganxones2

 

 

El més llegit

I després