I després

Detenció per cultivar marihuana

Compartiu aquesta història

Segons informa l’Àrea de Comunicació, de la Regió Policial de Girona, agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona, en col·laboració amb la policia local de Llagostera, van detenir el dia 4 de desembre, a Llagostera (Gironès), un home de 36 anys, de nacionalitat espanyola i veí de Sant Hilari de Sacalm (La Selva), com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.
Els mossos van tenir coneixement que en un domicili de la població de Llagostera s’estarien cultivant plantes de marihuana. Per aquest motiu van obrir una investigació per tal de comprovar els fets.Agents de paisà es van desplaçar al lloc i van constatar que de l’habitatge, on hi vivia un home sol, sortia una forta olor a marihuana. A més, també van comprovar que tenia el comptador de llum manipulat.
Després d’obtenir autorització judicial, la tarda del dia 4 de desembre, els mossos van efectuar una entrada i perquisició a l’esmentat domicili. Dins del garatge van localitzar 2.184 esqueixos de marihuana i tot un sistema d’il·luminació i ventilació de la plantació equipat amb aires condicionats, làmpades, humidificadors, transformadors, etc.
El resident de l’habitatge va quedar detingut per la seva presumpta relació amb un delicte de tràfic de drogues.
El detingut, amb antecedents, va passar el dia 5 de desembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

El més llegit

I després