I després

Desmantellat un cultiu de marihuana a Sant Feliu de Guíxols

El passat mes de juliol, arrel d'una denuncia anònima que es va fer a través del portal de la Policia Nacional, va començar una investigació que ha portat al desmantellament d'un cultiu en un graner als afores de Sant Feliu de Guíxols i a la detenció de dues persones.

Compartiu aquesta història

El passat mes de juliol, arrel d’una denuncia anònima que es va fer a través del portal de la Policia Nacional, va començar una investigació que ha portat al desmantellament d’un cultiu en un graner als afores de Sant Feliu de Guíxols i a la detenció de dues persones.

Els agents es van personar al lloc i van sentir molta olor. A més, van comprovar que tota la instal·lació estava connectada a la xarxa elèctrica de manera fraudulenta. La companyia ha fet una valoració econòmica del frau d’uns 20000€.

Finalment el passat dimarts 10 de desembre, es van detenir a dues persones relacionades amb la plantació de 430 plantes de marihuana. També es va comissar 40 focus de llum, 40 transformadors i gairebé 1700€ en efectiu.

Les dues persones detingudes van passar a disposició judicial com a presumptes autors de delicte contra la salut pública i defraudació a la xarxa elèctrica.

El més llegit

I després