I després

Desconvocada la vaga d’escombraries a SFG aquest divendres a les 6 de la tarda

Compartiu aquesta història

Finalment els treballadors de Cespa han desconvocat la vaga de recollida d’escombraries, quan ja feia hores que no tenien pràcticament arguments per continuar-la, atès que l’empresa s’havia avingut en la darrera reunió de la nit del dijous i els companys de Cassà de la Selva havien desconvocat la seva feia tres dies. Això si, ho han fet després que des de totes les àrees de l’Ajuntament es treballés intensament per tal que el ciutadà tingués el màxim d’informació i els mínims problemes.
Fins i tot, com ja havia informat la nostra emissora, el matí d’aquest divendres l’alcalde, organitzat un dispositiu permanent d’informació adreçada a la ciutadania sobre els serveis mínims acordats amb el Departament de Treball en la vaga del servei de recollida d’escombraries, actiu des d’aquest divendres.
En una reunió a l’Ajuntament presidida per Motas amb tècnics, policia local, mossos, protecció civil, etc. es plantejaven les vies tant d’informar al ciutadà com de comprovar que s’estaven complint els serveis mínims per part dels treballadors de la neteja.
De resultes d’aquesta reacció s’han distribuït nombrosos cartells informatius per la ciutat que explicaven la freqüència estipulada en els serveis mínims. Alhora, s’ha informat els comerços i establiments de la ciutat amb recomanacions, i a més s’ha preparat un servei d’informació al propi Ajuntament que havia d’explicar els serveis mínims els dos dies del cap de setmana. Al mateix temps, s’havia assignat el telèfon de la Policia Local a efectes d’informació ciutadana i s’estaven emetent missatges a través de la nostra emissora, pel nostre web i al web municipal,
Els comerciants i paradistes del mercat també havien estat informats.
No ha estat fins que no s’ha muntat el dispositiu i s’ha fet tota la feina que no s’ha pres la decisió, de tota manera també apuntaven fonts municipals que s’ha de donar per bona la capacitat de resposta entre tots el que formaven part d’aquest dispositiu d’emergències davant de possibles inconvenients que en el futur requereixin d’una resposta ràpida en qualsevol àmbit o situació adversa que es presenti i que pugui afectar als ciutadans.

El més llegit

I després