I després

Des d’avui dimarts es tanca temporalment un tram del carrer Hospital

Compartiu aquesta història

Des d’avui dimarts 21 de febrer es tanca, temporalment, un tram del carrer Hospital, concretament el que va des de la Plaça del Monestir fins vora l’Espai Ganehsa. L’afectació està previst que duri fins el 17 de març i està emmarcada dins les obres que s’estan fent al sector.

Durant aquest tancament, el tros del carrer d’Antoni de Capmany que es troba entre els carrers Mercè i Hospital, canvia de sentit. Des d’aquest vial es podrà accedir als diferents garatges del carrer Hospital. Pel que fa al garatge que té l’entrada pel carrer del Doctor Martí Casals i el que dona a l’entrada a la plaça, no tindrà accés amb vehicle.

Aquestes feines coincideixen amb les actuacions que s’estan fent al sector de la plaça del Monestir, que van començar a finals de setembre amb l’objectiu de reformar tot l’espai exterior del Monestir per situar-lo a la cota original. També s’està treballant a l’avinguda de Juli Garreta per fer-la d’una sola alçada, amb voreres més amples i una millor connexió amb el Passeig del Mar. A més, s’està acabant la pavimentació del nou carrer que sorgeix del cobriment d’un sector de la riera que es troba en aquest espai.

El més llegit

I després