I després

Denunciat un estiuejant per tallar un pi que li tapava la vista de la badia de Sant Feliu

Compartiu aquesta història

Un segon resident que té un habitatge al carrer Viena de Sant Feliu ha estat denunciat pels veïns per prendre’s, presumptament, la llibertat de tallar un pi d’un espai públic de l’altra banda del carrer.

Segons el veí que li ha posat la denúncia, el protagonista ja li havia comentat que l’assecaria amb productes càustics amb la intenció de tenir una excusa prou sòlida per passar al pla B que era tallar-lo.

Fa pocs dies, en què ja se’l veia per la zona els caps de setmana, segons els veïns, un jardiner el va tallar amb una serra mecànica i va deixar les restes al costat del xalet d’un altre veí, lloc on encara resten ja que tampoc es varen molestar a traslladar-les a la deixalleria.

Posada la denúncia i davant de les queixes d’altres veïns residents a la zona, un tècnic municipal es va acostar per fer un informe al·legant, en conversa amb els presents, que quan es fan aquestes accions furtivament sempre és difícil de provar-les, tot i que està clar a qui obstruïa la visió i hi ha un pi de les mateixes dimensions just al costat amb una salut espectacular. El tècnic va dir que passava l’informe a l’àrea de medi ambient de l’Ajuntament per tal que actués en conseqüència.

El veí denunciant li havia aconsellat que el fes podar, la qual cosa ja li permetria tenir més perspectiva (com fa uns mesos varen fer els propietaris de la comunitat del Cap Ducal) i que creixeria més de pressa fins sobrepassar la vista des de l’habitatge.

Sembla ser que no el va convèncer i hauria tirat pel dret per la qual cosa l’alcalde ha declarat que a més de que haurà de respondre a l’acció d’haver actuat en una propietat pública, se n’hi plantarà un de més gros en el mateix lloc.

El més llegit

I després