I després

DEMANEN JUSTÍCIA PER LA MORT DE BRUNO PLANA

Compartiu aquesta història

Aquest dijous a les 13:00 h. l’Scooter Club de Manresa ha convocat una manifestació davant dels jutjats de Manresa en protesta pel sobreseïment provisional i arxiu de l’acusació contra el conductor del turisme que el 7 de juny de 2014 va envestir mortalment el motorista ganxó Bruno Plana a la carretera B-431, en el terme de Calders, quan participava en una trobada Scooterrun organitzada pel club manresà.
Dels companys de Sant Feliu que l’acompanyaven en altres cinc motos, només un (Toni Urbano) es va dignar a voler testificar en el jutjat i la resta se n’han desentès.
En canvi els motoristes de Manresa es disposen a presentar recurs, pressionar i a denunciar qüestions com ara que el jove conductor que va provocar l’accident, Jordi Carné Torrescasana, “conduïa temeràriament un Golf GTI a la carretera B-431, pk 40 en sentit Calders, que va envair el carril contrari quan avançava un ciclista, va perdre el control del vehicle i va envestir amb el lateral del cotxe en Bruno Plana que circulava amb una vespa tranquil·lament amb els seus companys de viatge, provocant-li la mort.
L’Scooter Club Manresa manifesta que no està d’acord amb aquesta resolució, i que per aquest motiu posarà un recurs perquè no s’arxivi el cas i es faci justícia. No entenem com aquest fet pot quedar impune.
El que sí que sabem és que un jove amb quinze dies de carnet, sense cap tipus d’experiència, amb un Golf 3 GTI, anant més de pressa del compte per una carretera on ja és famosa per les corbes i els accidents passats en la seva història, es troba de cop un ciclista, l’avança envaint el carril contrari, perd el control i provoca un accident que acaba amb la mort d’una persona innocent i aliena al seu comportament incívic.
I sabeu que diu la Justícia?… aquí no passa res, mala sort, què hi farem … no hi han prou proves…
Estem indignats!!! Només volem justícia!!! En aquesta vida tots ens equivoquem, però no trobeu que tots els actes han de tenir les seves conseqüències?”
En el transcurs de la manifestació d’aquest dijous es lliurarà al jutjat aquest recurs per part del club que ja ha posat el nom de Bruno Plana a aquesta trobada a la qual hi va assistir després de viatjar des de Londres per fer-hi una sessió de disc-jockey.
Només unes hores abans Bruno Plana (amb dessuadora verda), apareixia en una foto amb membres del club que ha publicat el diari digital Nació Digital.

BRUNO FALDILLA

 

El més llegit

I després