I després

Acusat de violació a Palamós

Compartiu aquesta història

L’Audiència de Girona va jutjar ahir Jhoan Fernando Acosta acusat d’agredir sexualment una dona a Palamós el 4 d’abril del 2011.
La víctima va relatar que estava esperant el seu germà quan l’acusat la va abordar pel carrer i la va obligar a anar a un carreró més apartat. Segons informa el DDG, allà, primer la va intentar penetrar i després la va obligar a fer-li una fel·lació. Per la seva part, el processat, que està en presó provisional des de l’abril del 2013, ho va negar i va assegurar que a l’hora de la violació era a casa seva. Acosta no va saber explicar com va arribar el seu ADN a la roba interior de la víctima. El processat havia donat voluntàriament una mostra genètica quan un jutjat de Sant Feliu de Guíxols l’investigava per un altre delicte sexual. Per això, “els únics que tenien el meu ADN eren ells, no sé què en van fer”, va afirmar durant el judici.
Per aquest cas, primer van detenir el cunyat del processat, que es va passar onze mesos a presó fins que l’ADN el va exculpar. La fiscal demana per Acosta una pena de 10 anys de presó per un delicte d’agressió sexual amb penetració. L’acusació particular eleva la petició de condemna a 12 anys. La defensa demana l’absolució.

El més llegit

I després