I després

Demà divendres ja es podran demanar les subvencions per l’obertura de nous establiments comercials

També són aplicables a les parades del Mercat Cobert i les despeses inclouen les feines de reforma com també l’adquisició de maquinària o mobiliari

Compartiu aquesta història

Des de demà divendres 29 de setembre ja es podran sol·licitar les subvencions per l’obertura de nous establiments comercials, de serveis i restauració, com també de parades del Mercat Cobert Municipal de Sant Feliu de Guíxols.

La finalitat de la subvenció és incentivar l’ocupació de locals buits, com també millorar l’atractiu comercial de la nostra ciutat. Ho explica la regidora d’Economia Local, Núria Cucharero.

Les despeses que s’inclouen dins aquesta subvenció contemplen les feines de reforma o adaptació del local, com també l’adquisició de maquinària o mobiliari.

El termini per presentar les sol·licituds comença demà divendres dia 29 i s’allargarà fins el 20 d’octubre. Entre les condicions per poder accedir a la subvenció s’inclouen haver iniciat l’activitat entre l’1 d’octubre de 2022 i el 30 de setembre de 2023 i haver fet una inversió mínima de 6.000 euros. La quantitat a percebre equival al 30% de les despeses que puguin ser subvencionables, arribant a una xifra màxima de 3.000 euros.

El tràmit es pot fer des del web de ciutadania de l’Ajuntament, clicant aquí. També, presencialment, a l’OIAC, als baixos de l’Ajuntament i al Centre Cívic Vilartagues, només en el cas que es tracti de persones físiques.

Per a qualsevol dubte es pot enviar un correu electrònic a activitateconomica@guixols.cat o bé trucar al 972 82 06 46.

El més llegit

I després