I després

Demà dijous se celebren els “Premis Cambra”

Compartiu aquesta història

Aquest dijous 1 de desembre a les 19.00h al S’Agaró Hotel se celebren els “Premis Cambra” que tenen l’objectiu d’oferir el reconeixement a les empreses que s’han distingit en la seva tasca a favor de la competitivitat, l’internacionalització, la dinamització, la sostenibilitat, el desenvolupament de projectes socials i l’adopció de processos productius respectuosos amb el medi ambient.

Ho explica Marta Ferrés de l’Àrea de Comunicació dels Premis.

 

A l’esdeveniment hi intervindran el President de la Cambra de Comerç de Sant Feliu de Guíxols, Eduard Bosch, juntament amb el subdelegat del govern espanyol a Girona, Albert Bramon i el director dels SSTT d’Economia i Hisenda de la Generalitat de Catalunya a Girona, Josep Polanco.

El conegut periodista Josep Puigbó moderarà la conversa “El valor del talent de les empreses” amb els diferents ponents experts en la matèria; Albert Corbella, National Leader de Selection by Eurofirms i Xavier Albertí, director de l’empresa Joaquim Albertí S.A. (La Selva).

Tot seguit es farà el lliurament de guardons. Es repartiran diferents premis: “Premi a la inversió turística”, “Premi al dinamisme comercial”, “Premi a la tradició turística”, “Premi a tradició comercial”, “Premi al desenvolupament sostenible”, “Premi al projecte social”, “Premi a la sostenibilitat turística” i “Premi al dinamisme internacional”.

 

El més llegit

I després