I després

DARRERS DIES PER VISITAR L’EXPOSICIÓ ANTOLÒGICA D’ALBERTO DE UDAETA AL MONESTIR DE SANT FELIU DE GUÍXOLS

Compartiu aquesta història

Aquest diumenge 17 de març serà el darrer dia que es podrà visitar al Monestir de Sant Feliu de Guíxols la mostra antològica d’Alberto de Udaeta que es presenta sota el nom de Construint Art -Retrospectiva 1986-2018.

Aquesta exposició s’emmarca dins el projecte Creativa’t i està ideada, comissariada i produïda pels alumnes de segon de Batxillerat Artístic de l’IES Sant Elm.
Aquest any es la tercera edició del projecte, que anteriorment havia comptat amb els artistes Trevor Skinner i Carles Piqueras.

La idea de la mostra és encarregar als alumnes la tasca de comissariat d’exposicions i totes les necessitats, planificacions i coordinació necessàries per a produir una exposició de manera professional.
Les sessions teòriques van comptar amb la visita al taller de l’artista i una sortida a la foneria per veure el treball de producció d’una escultura.

Aquest projecte compta amb la tutoria d’Olga Massaguer i Laura Pumar de l’IES Sant Elm amb la direcció de la cap de Cultura de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Montse Barniol.

Alberto de Udaeta acompanyat de Montse Barniol, Laura Pumar, Trevor Skinner, Olga Massaguer i Carles Piqueras.

L’exposició es pot visitar fins el 17 de març, de manera gratuïta, de dilluns a divendres de 10.00 a 14.30, els dissabtes de 10.00 a 18.00 i diumenges de 10 a 14.30 hores.

El més llegit

I després