I després

Darreres entrades per la visita guiada al Monestir d’aquest dissabte

Començarà a les 11.30 del matí i farà un recorregut per interessants espais de l'edifici, a més de per les exposicions permanents

Compartiu aquesta història

Estan a la venda les darreres entrades per la visita guiada al Monestir de Sant Feliu prevista per aquest dissabte 17 de febrer a les 11.30 del matí. L’activat està organitzada pel Museu d’Història de la ciutat.

Els participants hi podran descobrir interessants espais del monestir benedictí, a més de conèixer les exposicions permanents que hi ha al recinte. Ens ho explica la tècnica de patrimoni del museu, Emma Coll.

Amb aquesta activitat es pot conèixer la història dels orígens, evolucions i reformes que ha anat experimentant el Monestir de la nostra ciutat en relació amb el municipi que s’articula al seu entorn. A més, també s’hi podrà descobrir l’estil de vida eclesiàstica d’un monjo benedictí.

El preu de l’entrada és de 4 euros pel públic general i de 2, pels socis dels Amics del Museu. Qui estigui interessat en apuntar-s’hi pot fer-ho presencialment a la recepció de l’Antic Hospital, per telèfon al 972 821 575 o enviant un correu electrònic a activitatsmuseu@guixols.cat.

El més llegit

I després