I després

Darreres dades dels controls policials a Sant Feliu de Guíxols

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Ernesto Asurmendi, ha facilitat les dades de la darrera setmana de les actuacions que han tingut lloc a la ciutat, tant en els controls policials com en l’atenció d’emergències domiciliàries a la ciutadania.

Compartiu aquesta història

El regidor de Seguretat Ciutadana de l’ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, Ernesto Asurmendi, ha facilitat les dades de la darrera setmana pel que fa a les actuacions que han tingut lloc a la ciutat, tant en els controls policials com en l’atenció d’emergències domiciliàries a la ciutadania.

Fins a dia d’avui s’han realitzat 1.040 actuacions de controls policials en total a la ciutat, incrementat la xifra en un 22% respecte a fa 7 dies.
S’han efectuat 29 actuacions en establiments comercials, tancant-los per no respectar el decret d’alarma. Aquestes denúncies han augmentat, respecte la setmana passada, un 26%.

Fins a data d’avui s’han denunciat a 483 persones per no respectar el confinament decretat, incrementat-se la xifra un 7% respecte a les darreres dades, sobretot degut a les visites de segons residents, dels quals se n’han denunciat 207 fins ara.

D’altra banda, fins avui s’han realitzat 137 actuacions policials en assistències urgents a domicili, incrementant les xifres un 14% respecte a la setmana passada.

El regidor ha volgut destacar lagran tasca” que estan realitzant els voluntaris de Protecció Civil “que porten tota la setmana ajudant en el repartiment de mascaretes i portant el pes de l’entrega de tot tipus de material escolar als alumnes de la ciutat que ho necessiten”.

Pel que fa a la fase zero, que s’ha iniciat aquest dilluns 4 de maig, el regidor comenta que hi ha “uns canvis importants en contrast amb la setmana passada” i que per tant “hem d’intentar evitar aglomeracions i utilitzar les mesures de protecció que tenim al nostre abast per evitar els contagis”.

El més llegit

I després