I després

Darreres dades de les actuacions de la Policia Local de Sant Feliu

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ernesto Asurmendi, ha facilitat dels darreres dades de les actuacions de la Policia Local de la ciutat en aquesta darrera setmana.

Compartiu aquesta història

El regidor de Seguretat Ciutadana, Ernesto Asurmendi, ha facilitat dels darreres dades de les actuacions de la Policia Local de la ciutat en aquesta darrera setmana. També ha recordat que “hem de tenir en compte que no hem passat de la fase 0, per tant, no canvia res de les mesures que hem de continuar prenent i de la mobilitat de tots els ciutadans respecte la setmana passada”.

Des de l’inici del confinament, la Policia Local ha realitzat un total de 30 actuacions en establiments comercials, tancant-los per no ajustar-se a les mesures establertes. En aquesta darrera setmana, aquestes actuacions han augmentat un 3%. Pel que fa als controls policials realitzats a la ciutat, han estat 1.208 en total, controlant la mobilitat de la gent, a peu i amb vehicle. Les xifres dels controls han augmentat un 16% respecte a fa 7 dies.

Fins a dia d’avui, s’han denunciat 541 persones, augmentant un 12% respecte a les darreres dades. L’augment més important ha estat degut a la gent que ha vingut fins a la seva segona residència, on s’han denunciat fins ara a 261 persones. Pel que fa a les assistències urgents a la ciutadania a domicili, han augmentat un 14% respecte la setmana passada.

El regidor vol recordar que “s’han de respectar les franges horàries i evitar les aglomeracions en llocs puntuals” de cara a “poder tenir controlada la situació” per així passar “aviat a la fase 1”.

El més llegit

I després