I després

Darrera sortida del Museu i propera xerrada al Metge i la Salut Rural de SFG

Compartiu aquesta història

Dissabte, unes 35 persones entre socis de l’Associació d’Amics del Museu i gent interessada per la cultura, varen visitar alguns dels elements patrimonials més interessants de Lloret de Mar.

La primera visita del matí va ser als Jardins de Santa Clotilde, magnífic jardí mediterrani encarregat pel Marquès de Roviralta i dissenyat per Nicolau Rubió i Tudurí, a la manera dels antics jardins, suaus i alhora austers, del Renaixement italià. A la passejada els acompanyà l’Anna Fuentes, directora del Museu del Mar de Lloret, que ens feu una visita guiada.

Després d’aquest inici de jornada, en Joan Domènec, historiador lloretenc, ex- alcalde de Lloret i ex- delegat de cultura de la Generalitat de Catalunya a Girona, els acompanyà a Can Saragossa. En aquest antic mas, explicà l’exposició sobre el món ibèric, la col·lecció de pintures i dibuixos de Joan Llaverias, i finalment feu una breu però completa pinzellada de l’evolució històrica de Lloret de Mar.

Despres de dinar i una passejada pel cast antic de la vila, vàren acabar la jornada amb la visita al Museu del Mar, ubicat a l’antiga Casa Garriga, on amb una musealització didàctica i lúdica, s’explica la història de Lloret i la seva estreta vinculació amb el mar.

La dieta anti-càncer, propera xerrada del cicle Salut i Societat

El proper divendres 13 de maig, a les 19.30h, se celebrarà una nova xerrada del cicle Salut i Societat a la Sala d’Actes de l’Espai del Metge i de la Salut Rural (Edifici Monestir). En aquesta ocasió, la Dra. Mª Josep López Dolcet (Metgessa de família i Directora de l’ABS Sant Feliu de Guíxols) parlarà de la dieta anti-càncer. L’entrada és lliure. Organitza: Espai del Metge i de la Salut Rural i Càtedra Martí Casals de Medicina i Salut en l’Àmbit rural de la UdG.

El més llegit

I després