I després

Cursa virtual per recaptar fons per la lluita contra el càncer

L’AECC Catalunya Contra el Càncer organitza cada any curses per recaptar fons per la lluita contra el càncer. Enguany, adaptant-se a la situació sanitària provocada per la Covid-19, han hagut de convertir-la en una activitat online anomenada “Tradeinn, Cursa Virtual contra el càncer. AECC en Marxa”.

Compartiu aquesta història

L’AECC Catalunya Contra el Càncer organitza cada any curses per recaptar fons per la lluita contra el càncer. Enguany, adaptant-se a la situació sanitària provocada per la Covid-19, han hagut de convertir-les en una activitat online anomenada “Tradeinn, Cursa Virtual contra el càncer. AECC en Marxa”.

L’activitat s’iniciarà el proper 24 de gener i s’allargarà fins el 7 de febrer “en format digital, que permet participar-hi des d’on i quan es vulgui”, tal i com recorda la presidenta de l’entitat, Maite Barnés.

“Hi haurà nombrosos punts de pas a la província, i a Sant Feliu, concretament, els trobareu a La Rambla i a la plaça Monestir. En aquest punts, els participants poden fer-se fotos i pujar-les a les xarxes amb el hasthag #jocorropertu i entrar en el sorteig de regals”, explica la presidenta.

La regidora de Salut de l’Ajuntament, Laura Serrano, destaca que “en temps de Covid està clar que ens hem de reinventar i creiem que aquesta cursa solidària online que han organitzat és una molt bona opció”.

La regidora també ha volgut fer “una crida a tota la ciutadania a participar-hi i demostrar, un cop més, que la nostra ciutat és una ciutat solidària” recordant que “el càncer és una malaltia que malauradament habita a moltes llars i tota ajuda és bona per poder aconseguir més recursos perquè se segueixi investigant”.

Per a inscriure’s, només cal entrar al web aeccgironaenmarxa.com i accedir a l’apartat “inscripcions”. En aquest mateix web trobareu tota la informació sobre la iniciativa. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.


El més llegit

I després