L’AECC Catalunya Contra el Càncer organitza cada any curses per recaptar fons per la lluita contra el càncer. Enguany, adaptant-se a la situació sanitària provocada per la Covid-19, han hagut de convertir-les en una activitat online anomenada “Tradeinn, Cursa Virtual contra el càncer. AECC en Marxa”.

L’activitat s’iniciarà el proper 24 de gener i s’allargarà fins el 7 de febrer “en format digital, que permet participar-hi des d’on i quan es vulgui”, tal i com recorda la presidenta de l’entitat, Maite Barnés.

“Hi haurà nombrosos punts de pas a la província, i a Sant Feliu, concretament, els trobareu a La Rambla i a la plaça Monestir. En aquest punts, els participants poden fer-se fotos i pujar-les a les xarxes amb el hasthag #jocorropertu i entrar en el sorteig de regals”, explica la presidenta.

La regidora de Salut de l’Ajuntament, Laura Serrano, destaca que “en temps de Covid està clar que ens hem de reinventar i creiem que aquesta cursa solidària online que han organitzat és una molt bona opció”.

La regidora també ha volgut fer “una crida a tota la ciutadania a participar-hi i demostrar, un cop més, que la nostra ciutat és una ciutat solidària” recordant que “el càncer és una malaltia que malauradament habita a moltes llars i tota ajuda és bona per poder aconseguir més recursos perquè se segueixi investigant”.

Per a inscriure’s, només cal entrar al web aeccgironaenmarxa.com i accedir a l’apartat “inscripcions”. En aquest mateix web trobareu tota la informació sobre la iniciativa. L’activitat compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols.