I després

Curs de formació per a botiguers i comerciants de SFG

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Servei d’Ocupació de Catalunya del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, us convida a participar a la jornada de formació del programa INICIA que tractarà sobre el tema “tècniques de venda pel sector comerç”. Aquesta sessió formativa té l’objectiu de conscienciar de la possibilitat de vendre més, malgrat la conjuntura econòmica actual, alhora que es presentaran tècniques i metodologies realistes per incrementar el benefici de la teva botiga.
La jornada es portarà a terme a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit (C/Suris, 28-34– 17220 Sant Feliu de Guíxols) el dia 4 d’octubre de 09:00 a 14:00 hores.
Les persones interessades en participar a la jornada “Com vendres més i gestionar el teu comerç al segle XXI”, orientada a tècniques de venda, han de contactar amb Guíxols Desenvolupament al telèfon 972 32 70 33 (persones de contacte Anna Laura o Íngrid). Igualment, es pot confirmar l’assistència via correu electrònic a sae@guixols.cat.
Donat les places són limitades, es prega confirmació abans del dia 30 de setembre de 2010.

[audio:http://www.rsf.fm/audio/anna_laura_molero.mp3]

El més llegit

I després