L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols conjuntament amb el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu, convida a participar al curs formatiu: “Finances per petites empreses”.

Aquesta curs formatiu  té una durada de 6 hores, dividit en 2 dies, 3h cada dia,  i està adreçada a emprenedors que es vulguin iniciar en el món de les finances, orientades a la seva empresa actual o bé a una de futura  dedicades al món de la venta ja sigui en la venda d’un mateix o bé la de productes i/o serveis, i  el seu objectiu és aprendre  els recursos més rendibles a l’hora de negociar amb el client i a diferenciar-se de la competència.

Les sessions es portaran a terme a l’ aula de formació de Guíxols Desenvolupament (c/ Enamorats 65-99, 1er pis de l’estació d’autobusos) durant dos dies: de les 9:30  a  les 12:30 hores els dies 22 i 24 de novembre, a càrrec dels Srs. Martí i i Jordi Juanola,  consultor de MC Empreses.

Aquesta formació és gratuïta, les places són limitades i es prega confirmació d’assistència al curs abans del dia  21 de novembre.

Les persones interessades a participar en aquesta formació han de realitzar la seva inscripció a la web de Formació en Xarxa de la Diputació de Girona o a l’apartat de formació de la web del SAE. (http://sae.guixols.cat/ )

 

Per més informació contacteu amb l’Àrea d’Activitat Econòmica i projectes estratègics al telèfon 972 32 70 33 o bé via correu electrònic a sae@guixols.cat.