I després

Curs de cultura egípcia al Monestir de Sant Feliu organitzat per la UdG

La Universitat de Girona ha programat un nou curs d'estiu relacionat amb la cultura egípcia, que porta per títol ‘Temples i Tombes: la Religió Egípcia a la Necròpolis de Tebes’.

Compartiu aquesta història

La Universitat de Girona ha programat un nou curs d’estiu relacionat amb la cultura egípcia, que porta per títol ‘Temples i Tombes: la Religió Egípcia a la Necròpolis de Tebes’.

L’horari serà de 17.15 a 20.15 hores i tindrà lloc al Monestir de Sant Feliu de Guíxols, a la Sala Abat Panyelles. Té una durada de 15 hores presencials i començarà el 12 de juliol i s’allargarà fins al dia 16 del mateix mes. Hi ha 20 places disponibles.

Després que faci vint anys que es realitzés un curs d’estiu d’introducció a la religió egípcia, avui, la recerca arqueològica a l’antic Egipte ha donat més dades sobre la religió egípcia i el món dels morts, especialment a la necròpolis tebana, unes novetats que es tractaran al llarg del curs alhora que es repassaran els aspectes més importants de la religió egípcia.

Al curs s’hi tractaran els aspectes principals de la religió egípcia i es donaran a conèixer els darrers descobriments arqueològics realitzats a la necròpolis de Tebes, directament relacionats amb la religió dels antics egipcis.

Entre les principals raons per fer el curs en destaquen un aprofundiment en la religió egípcia, i alhora actualitzar coneixements sobre l’antic Egipte. 

El curs va adreçat a persones interessades en l’antic Egipte i, especialment, en la religió egípcia, a estudiants dels graus d’Història, Història de l’Art, Turisme o altres de vinculats a les humanitats, així com a doctorands. Els estudiants de la Universitat de Girona podran tenir reconeixement de crèdits. El quadre docent és està format per la direcció de Francesc Aicart i el professor Xavier Martínez-Babón.

Teniu tota la informació fent clic aquí.

El més llegit

I després