Creu Roja desfibril·la per a les entitats // Dóna la cara x la independència

Creu Roja mostra el funcionament dels desfibril·ladors

Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro realitzarà, de forma gratuïta a totes les entitats del municipi, una demostració en la utilització del desfibril·lador extern semi-automàtic.  Les entitats interessades es poden posar en contacte amb Creu Roja Sant Feliu – Vall d’Aro, carretera de Palamós s/n de Sant Feliu de Guíxols.Tel. 972 82 22 00.

A mitjans de juny de l’any 2011 Dipsalut (Diputació de Girona), va presentar públicament el model de desfibril·lador que s’implantà arreu de la demarcació.
A Sant Feliu se’n hi varen adjudicar 11 (8 de fixes i 3 de mòbils) i més de 500 persones assistien als primers cursos per tal d’aprendre a utilitzar-los en cas de necessitat.

Dipsalut va endagar el programa “Girona, territori cardioprotegit”, suposant la implantació d’una xarxa de fins a 650 desfibril·ladors d’ús públic als municipis de la demarcació de girona. A més del dels de Sant Feliu, destaquem que Castell-Platja d’Aro en tindrà 8, Santa Cristina 5, Calonge 7 i Palamós 10.

Amb aquests aparells amb els quals es pot fer una atenció immediata a les persones que pateixin un infart i, els mòbils aniran dins dels vehicles dels professionals d’emergències per tal d’oferir atenció immediata amb aquests equips de primera resposta.

 

 

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació