I després

Creu Roja desfibril·la per a les entitats // Dóna la cara x la independència

Compartiu aquesta història

Creu Roja mostra el funcionament dels desfibril·ladors

Creu Roja Sant Feliu-Vall d’Aro realitzarà, de forma gratuïta a totes les entitats del municipi, una demostració en la utilització del desfibril·lador extern semi-automàtic. Les entitats interessades es poden posar en contacte amb Creu Roja Sant Feliu – Vall d’Aro, carretera de Palamós s/n de Sant Feliu de Guíxols.Tel. 972 82 22 00.

A mitjans de juny de l’any 2011 Dipsalut (Diputació de Girona), va presentar públicament el model de desfibril·lador que s’implantà arreu de la demarcació.
A Sant Feliu se’n hi varen adjudicar 11 (8 de fixes i 3 de mòbils) i més de 500 persones assistien als primers cursos per tal d’aprendre a utilitzar-los en cas de necessitat.

Dipsalut va endagar el programa “Girona, territori cardioprotegit”, suposant la implantació d’una xarxa de fins a 650 desfibril·ladors d’ús públic als municipis de la demarcació de girona. A més del dels de Sant Feliu, destaquem que Castell-Platja d’Aro en tindrà 8, Santa Cristina 5, Calonge 7 i Palamós 10.

Amb aquests aparells amb els quals es pot fer una atenció immediata a les persones que pateixin un infart i, els mòbils aniran dins dels vehicles dels professionals d’emergències per tal d’oferir atenció immediata amb aquests equips de primera resposta.

 

 

El més llegit

I després