I després

Crema un caixer al sector de la placeta Sant Joan, aquesta matinada

Aquesta matinada, vora les 4.45 hores, Bombers de la Generalitat han rebut l’avís que s’estava cremant un caixer a peu de carrer al sector de la placeta Sanbt Joan. A la zona també s’hi han desplaçat la Policia Local, Mossos d’Esquadra i el SEM.

Compartiu aquesta història

Aquesta matinada, vora les 4.45 hores, Bombers de la Generalitat han rebut l’avís que s’estava cremant un caixer a peu de carrer al sector de la placeta Sant Joan de Sant Feliu de Guíxols. A la zona també s’hi han desplaçat la Policia Local, Mossos d’Esquadra i el SEM.

Segons fons policials, per ara es desconeixen les causes que han provocat l’incendi. Mossos d’Esquadra han obert una investigació per esclarir els fets.

El caixer ha quedat totalment calcinat, si bé l’estructura de l’edifici i l’oficina bancària no s’han vist afectats. Tampoc cap persona ha resultat ferida. A més d’apagar el foc, els bombers han hagut de ventilar l’oficina de dues plantes traient un vidre per fer circular enfora la gran quantitat de fum que s’ha acumulat, ajudats d’un moto-ventilador. A les 5.15 hores el foc ha quedat apagat.

El més llegit

I després