I després

Coworking Guíxols, l’espai on començar una nova empresa sense grans costos i amb interessants condicions pels emprenedors

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols segueix oferint un espai de treball compartit dirigit a emprenedors i emprenedores amb nous projectes i sense grans costos inicials, el Coworking Guíxols, però n’ha modificat algunes de les bases per accedir-hi.

Compartiu aquesta història

L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols segueix oferint un espai de treball compartit dirigit a emprenedors i emprenedores amb nous projectes i sense grans costos inicials, el Coworking Guíxols, però n’ha modificat algunes de les bases per accedir-hi.

Les principals modificacions fan referència a la flexibilització de criteris per poder fer-ne us, ja sigui amb terminis més curts, canvis en la fiança, en la durada i criteris en la puntuació.

Aquests són els principals canvis:

• Si encara no es disposa de pla d’empresa i pla financer, la persona emprenedora haurà de presentar el full de compromís de fer el Pla d’Empresa i constituir l’activitat. Amb aquest document es compromet, des de la data d’admissió a Coworking Guíxols i, en un període màxim de 6 mesos, a fer el Pla d’Empresa, acreditar-ho i constituir la seva activitat.
• Varien els punts dels criteris de valoració per la utilització d’aquest servei.
• També es podran autoritzar estades setmanals o mensuals.
• El període màxim de tres anys es podrà ampliar a dos anys més, amb la prèvia justificació de la necessitat i amb l’acord de l’òrgan municipal competent. Aquests dos últims anys, els preus seran un 20 % superiors als establerts.

En què consisteix Coworking Guíxols

Es tracta d’un local amb diversos punts de treball, dotats d’una taula-escriptori, connexió a la xarxa amb fibra òptica i molts altres serveis, com ara una sala de reunions i una sala de formació, a més dels serveis més bàsics (electricitat, aigua, etc.).

La filosofia del projecte és permetre allotjar persones emprenedores i empresàries que iniciïn el seu projecte empresarial a la ciutat guixolenca. Per tal de fer-ne ús només cal abonar la quota mensual pertinent, semblant a un lloguer, que permet tenir una clau del recinte i accedir-hi per treballar en qualsevol moment del dia o la nit.

Hi ha vuit punts de treball en un recinte ubicat al carrer de Sant Adolf, número 18.

Disposa de gairebé 113m² amb les següents característiques:

• Espai condicionat amb mobiliari de treball, de més de 65m² en total, destinat a vuit persones en punt de treball. Cada persona disposa d’una taula, cadira i armariet privat, amb calaixos privats amb clau.
• Sala de reunions, amb capacitat per a vuit persones, de gairebé 20m², equipada d’una taula llarga, vuit cadires, pissarra i projector.
• Estudi de gravació d’11m².
• Sala de control i servidors informàtics d’uns 8m².
• Lavabos.
• Neteja, seguretat i manteniment.

L’espai pot funcionar, de forma ininterrompuda, tots els dies de la setmana durant tot l’any. Disposa de taquilles i, a petició prèvia, d’una sala de formació amb capacitat per a 20 persones, equipada amb projector, taules, cadires, taula presidencial i instal·lació per connectar ordinadors. Dita sala de formació està situada a l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, a l’edifici de Guíxols Desenvolupament (estació d’autobusos). Accediu a tota la informació fent clic aquí.

El més llegit

I després