I després

Correu representant Sant Feliu a la cursa del ‘Correpoble’

Compartiu aquesta història

El proper 1 d’abril arriba el Correpoble. una cursa on hi participen tots els municipis del Baix Empordà, entre ells Sant Feliu de Guíxols. La idea és que els ciutadans corrin sota el nom d’un d’aquests municipis, representant-lo. En la prova hi poden participar persones majors de 12 anys i té una distància d’entre vuit i deu quilòmetres. La sortida serà a partir de les 10 del matí de Palamós, a l’Estenedor de Xarxes. La idea és que, cada any, un dels municipis participants sigui la sortida de la prova.

Les 35 primeres persones classificades de cada municipi, per gènere, puntuaran per a la classificació final. El municipi amb més punts guanyarà el Corrapoble. També es premiaran els 3 primers classificats de cada categoria. Podeu consultar més informació i accedir a les inscripcions clicant aquí.

Les inscripcions tenen un preu de 10 € si es fan fins al 15 de març. El preu és de 15 euros a partir d’aquesta data i fins al 30 de març. Les persones inscrites abans del 26 de febrer tindran garantida la samarreta del seu municipi el dia de la cursa. Les que ho facin després d’aquesta data, podran disposar de samarreta del seu municipi fins a exhaurir les existències.

L’activitat està organitzada pel Consell Esportiu del Baix Empordà, amb la col·laboració de les àrees i departaments d’esports de Begur, La Bisbal d’Empordà, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro-S’agaró, Palafrugell, Palamós, Pals, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d’Aro i Torroella de Montgrí.

El més llegit

I després