I després

CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Compartiu aquesta història

Pla de Barris es suma a les activitats que organitza el SIAD (Servei d’ Informació i Atenció a la Dona) el dia internacional contra la violència de gènere.
El proper dilluns 24 de novembre a les 16.00h a la Casa Albertí, tindrà lloc la
xerrada informativa sobre el Grup d’Atenció a la Víctima dels Mossos d’Esquadra.

ENTREVISTES 2014 DEL SIAD I L’ICD
La periodista i cap d’informatius de Televisió Costa Brava, Núria Cucharero Mayol, entrevistarà a Sònia Fuentes Herreros, autora del llibre “Diario de una mujer maltratada” el proper dijous, 27 de novembre a les 19 h, a la Biblioteca Pública Octavi Viader i Margarit de Sant Feliu de Guíxols (c/Joan Suris, 28-34)L’Institut Català de les Dones i els SIAD de la demarcació de Girona han unit les seves forces per promoure a les diferents comarques el cicle d’entrevistes “Veu de Dona”.
Aquesta iniciativa pretén visibilitzar el paper de les dones en tots els àmbits de la societat: l’esport, la cultura, el món empresarial o l’associacionisme, entre altres. En el marc del projecte Veu de Dona s’entrevistaran diferents dones del territori gironí per difondre i reconèixer la seva tasca. L’objectiu és posar en valor la seva trajectòria professional i la seva expertesa així com analitzar des d’una òptica femenina qüestions d’actualitat.
Les dues institucions (Generalitat de Catalunya Institut Català de les Dones i Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols), conviden a la propera sessió de “Veu de Dona” amb motiu del Dia Internacional per a l’eliminació de la violència envers les dones.

El més llegit

I després