I després

Contacteu si us cal ajuda: els voluntaris estan a punt

La Creu Roja juntament amb l'Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha iniciat una acció per buscar voluntaris i voluntàries per fer diferents tasques per ajudar a les persones més vulnerables durant la crisis de Coronavirus.

Compartiu aquesta història

La Creu Roja juntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols ha iniciat una acció per buscar voluntaris i voluntàries per fer diferents tasques per ajudar a les persones més vulnerables durant la crisis de Coronavirus.

Les persones amb situació de vulnerabilitat sense xarxa familiar o social, que creguin oportú demanar ajuda, tenen dues vies per contactar amb Creu Roja: per email santfeliu@creuroja.org o per telèfon al 972 82 22 00 els matins de 9 a 13 h.

Al mail escriviu les vostres dades de contacte, una explicació de les necessitats, situació de la persona que ha de rebre el servei (edat, si viuen sols, estat de salut, si presenten síntompes de COVID-19 o estan en quarentena, i els serveis que necessiten).

Els serveis són:

-Compra de productes bàsics

-Passeig d’animals

Altres no previstos, sempre que sigui possible.

Ja tenim 66 voluntaris i voluntàries disposats a col·laborar amb les persones amb situació de vulnerabilitat, sense xarxa familiar o social de Sant Feliu de Guíxols.

En el programa d’ahir vam explicar la iniciativa sorgida de La Creu Roja juntament amb l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols de coordinar una acció per buscar voluntaris i voluntàries per fer diferents tasques per ajudar a les persones més vulnerables durant la crisis de Coronavirus.

 

El més llegit

I després