I després

CONSELLS PER A LA PREVENCIÓ DE RISCOS A L’ESTIU

Compartiu aquesta història

El director general de Protecció Civil del Departament d’Interior de la Generalitat de Catalunya, Joan Delort, s’ha dirigit a l’alcalde de Sant Feliu, Carles Motas per notificar-li el següent: “Un any més iniciem la Campanya de sensibilització davant els riscos de l’estiu: revetlles, incendis forestals, onades de calor, seguretat a les platges, fortes pluges i tempestes i contaminació per ozó.

A la nostra web trobareu material divulgatiu amb consells d’autoprotecció: cartells, fulletons, baners i material multilingüe.

Podeu consultar aquest material als enllaços:

Consells davant les revetlles

Consells davant els incendis forestals

Consells davant les onades de calor

Consells per a la seguretat a les platges

Consells per al bany en aigües interiors i piscines

Consells davant de fortes pluges i tempestes

Consells davant la contaminació d’ozó

Pel que fa a la seguretat a la platja, disposeu, com en anys anteriors, d’un visor a la pàgina web interior.gencat.cat/estatplatges, que difon en temps real l’estat de les platges i permet als ciutadans saber en tot moment quina és la bandera que oneja.

Per facilitar-vos la preparació de les accions de campanya derivades de la vostra planificació municipal, a la web també hi trobareu els enllaços als resums tècnics sobre el risc d’incendis forestals i d’inundacions i sobre els corresponents plans INFOCAT i INUNCAT.

Per a qualsevol informació addicional o suggeriment, o si us cal suport per engegar alguna acció de sensibilització, podeu contactar-nos a través de l’adreça de correu sensibilitzacio.protecciocivil@gencat.cat.

Aprofitem per recordar-vos que trobareu informació de forma continuada en el twitter @emergenciescat i en el facebook emergenciescat”.

 

 

El més llegit

I després