ESPADALER WEB

CONSELLER I ALCALDE SIGNEN 2 CONVENIS

El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, i l’alcalde de Sant Feliu de Guíxols, Joan Alfons Albó, van signar divendres 17 de gener, dos convenis d’interès policial (conveni Rescat i Conveni Sipcat) que tenen per objecte la coordinació informàtica dels cossos policials de Catalunya a través de les noves tecnologies.
Rescat és la xarxa de radiocomunicacions dels cossos operatius del Departament d’Interior i d’altres agents públics relacionats amb la gestió de les emergències de Catalunya (Mossos, Bombers, ambulàncies del SEM, Protecció Civil, policies locals, etc.)
La xarxa pretén arribar a tots els indrets per garantir la disponibilitat del servei en tot moment i especialment en situacions d’emergència sense patir saturació per trucades de telèfons mòbils, té més cobertura al territori que la telefonia convencional i resisteix en cas de manca de subministrament elèctric i compta amb la possibilitat de tenir localitzats tots els terminals i vehicles equipats d’emissores mitjançant un sistema GPS.
Per la seva banda, el Sipcat parteix d’una aplicació informàtica per assolir l’èxit de les accions d’implantació del projecte (programari de gestió integral) a les policies locals de Catalunya.
Entre les característiques principals d’aquest aplicatiu destaca la possibilitat de treballar indistintament en local o en remot sense necessitat de disposar de servidors en les dependències municipals i permet funcionalitats avançades de gestió de la demanda (despatx), gestió i planificació d’activitats, gestió de recursos humans i materials, etc., quadre d’Indicadors de Gestió d’una policia local i la integració am el Centre d’Atenció de Trucades CAT 112, amb el SIP dels Mossos d’Esquadra, amb el Servei Català de Trànsit, amb el nou GIS corporatiu a més de la capacitat d’integració de plataformes de mobilitat (PDA), certificats digitals, tramitació digital, etc.

ESPADALER FALDILLA

Comparteix

Les cookies ens permeten oferir els nostres serveis. En utilitzar els nostres serveis, acceptes l'ús que fem de les cookies. Més informació