I després

Conferència sobre l’osteoporosi

Compartiu aquesta història

El proper divendres 15 de febrer, a les 19.30h, tindrà lloc una nova conferència del cicle Salut i Societat. Curs 2012-2013, dins de l’àmbit de l’Espai del Metge i la Salut Rural, que, en aquesta ocasió, se celebrarà a l’Espai Ridaura de Santa Cristina d’Aro i que té el següent enunciat: “Osteoporsi: Malaltia o factor de risc?”.
La xerrada anirà a càrrec de la Dra. Esther Vilert, Especialista en Medicina Familiar i Comunitària, i responsable de la Unitat Docent dels Serveis Sanitaris Integrats del Baix Empordà (SSIBE) i tractarà sobre l’osteoporosi, una malaltia caracteritzada per una baixa massa òssia, considerada un dels factors de risc de fractura més importants. Quins altres factors de risc coneixem? Cóm avaluem el risc de fractura? Cal tractar totes les osteoporosis ? I a totes les dones menopàusiques? En què ens basem per iniciar el tractament? Són importants les mesures no farmacològiques per millorar la massa òssia? Intentarem respondre a aquestes i altres qüestions que puguin sorgir.
L’entrada és lliure i gratuïta.
Reconeixement de 0,5 crèdits de lliure elecció amb l’assistència a un 80% de les xerrades del curs (Excepte els estudiants de la Facultat de Dret).
Amb la col·laboració dels Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà.

osteoporosi_2

 

El més llegit

I després