I després

[ACTIVITAT AJORNADA] Conferència ‘Hi ha vida després de la mort?’ aquest divendres al Monestir

El proper divendres 13 de maig tindrà lloc la conferència ‘Hi ha vida després de la mort?’ a càrrec del Dr. Manuel Sans Segarra, Cap de Cirurgia General i Digestiva de l'Hospital Universitari de Bellvitge.

Compartiu aquesta història

[ACTUALITZACIÓ: Aquesta activitat ha quedat ajornada. Properament s’informarà de la nova data] El proper divendres 13 de maig tindrà lloc la conferència ‘Hi ha vida després de la mort?’ a càrrec del Dr. Manuel Sans Segarra, Cap de Cirurgia General i Digestiva de l’Hospital Universitari de Bellvitge i Professor de Cirurgia de la Universitat Central de Barcelona. Serà a partir de les 6 de la tarda a la Sala Abat Panyelles del Monestir.

S’hi explicaran les vivències i experiències viscudes per malalts diagnosticats de mort clínica i que els metges recuperen amb mesures de reanimació cardio-respiratòria, una descripció de primera mà, totalment objectiva de l’experiència personal del Dr. Sans recollida durant anys en la seva vida professional.

A més, s’hi farà una revisió de la bibliografia mundial sobre el tema i es comentaran les possibles justificacions científiques d’aquests fenòmens, així com l’impacte que condicionen sobre la personalitat dels malalts.

La presentació anirà a càrrec del Dr. Josep Vilaplana, President del Col.legi Oficial de Metges de Girona. L’entrada és lliure i gratuïta i és una activitat organitzada per la Càtedra Dr.Martí Casals de medicina i salut en l’àmbit rural i el Museu d’Història de Sant Feliu.

El més llegit

I després