I després

CONCURS-EXPOSICIÓ DE PLANTES I FLORS

Compartiu aquesta història

El Concurs-Exposició de Plantes i Flors de Sant Feliu de Guíxols, arriba a la 61ena edició i en els darrers anys ha anat acotant els espais i optant per la concentració. Aquest any es podrà contemplar al pati de l’Ajuntament el dissabte 3 maig (de 6 a 9 del vespre) i el diumenge 4 (de 10 a 2 i de 5 a 9). Tot i que el termini per participar en els diversos concursos de plantes i flors es tancava el passat dia 25 d’abril, finalment s’acceptaran lliuraments fins aquest dimarts, 29 d’abril. També hi ha concurs de carrers i d’aparadors.
Quant a les flors, les modalitats són: Flor boscana, Cactus individual, Planta verda individual, Planta florida individual, Bonsai, Orquídia (d’interior), Ornamentació, Ikebana, Ram de flors, Pom de roses, Clavell únic, Rosa única.
Per informació i inscripcions, així com per demanar les bases, cal adreçar-se a l’Oficina de Turisme o bé trucar al 972 82 00 51 o bé a l’Àrea de Cultura 972 82 01 67. També teniu a disposició el correu electronic: activitats@guixols.cat
De les activitats paral.leles cal destacar-ne dues del dissabte, dia 3 de maig: A les 10 del matí es farà una sortida des de la Plaça del Monestir, per conèixer les plantes de l’entorn de Sant Feliu, amb una visita oberta a tothom a càrrec del botànic Xavier Vinyes. Es recomana portar esmorzar i calçat còmode.
A les 12, a la Plaça del Mercat, s’ha programat un espectacle infantil que sota el títol de “Festa a la plaça” oferirà l’animador Jordi Tonietti.
La inauguració de l’exposició al pati de l’Ajuntament es portarà a terme a les 6 de la tarda

El més llegit

I després