El Consorci de les Vies Verdes de Girona és l’ens local que gestiona les quatre rutes de les vies verdes de Girona, integrat per la Diputació de Girona i els municipis i consells comarcals assenyalats en els estatuts . La seva tasca principal és la de realitzar el manteniment i millora de la infraestructura, la promoció del seu ús i l’ampliació de la xarxa.
El Consorci de les Vies Verdes de Girona va néixer el 2003, data en què es va aprovar pel ple de la Diputació de Girona i es va publicar al BOP l’exposició pública dels estatuts. L’actual Consorci aglutina els anteriors consorcis creats per la recuperació del traçat i la gestió posterior de les obres i de la infraestructura: el Consorci de la Via del tren Girona – Sant Feliu de Guíxols i el Consorci de la ruta del Carrilet entre Olot i Girona.
Ara que s’apropa l’estiu el Consorci de les Vies Verdes de Girona organitza un concurs de vídeos enregistrats pels usuaris de les rutes del Tren Petit, Carrilet, Ferro i Carbó i l’anella cicloturística Pirinexus, 353 Km de vies per fer a peu o en bicicleta.
Podeu fer arribar els enllaços dels vostres vídeos de Youtube, Vimeo, Instagram, Vine, Twitter, Facebook, Dropbox, etc. a info@viesverdes.org
Els vídeos han de tenir una durada màxima d’un minut i els autors dels 3 millors vídeos aconseguiran un dels següents premis:
– Una nit d’allotjament per a 2 persones, en règim de Dormir + Esmorzar, a La Rectoria de Sant Miquel de Pineda. S’inclou una ampolla de cava! Vàlid entre octubre de 2014 i març de 2015.
– 1 àpat per a 2 persones al Restaurant Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.
– El lloguer de 2 bicicletes per un dia complet, amb sortida des del Tinglado de Sant Feliu de Guíxols, km 0 de la via verda.

BASES LEGALS:
– Termini de participació obert fins el 15 de setembre 2014.
– S’accepten participacions via correu electrònic: info@viesverdes.org.
– Els participants asseguren disposar dels drets i propietat dels vídeos que presentin i es declaren responsables de qualsevol incident que se’n pugui derivar.
– El Consorci de les Vies Verdes de Girona podrà fer difusió dels vídeos participants (a canals de comunicació com web, xarxes socials…), així com dels noms dels guanyadors.
– Durant el mes de setembre, el jurat del concurs escollirà 3 premiats, que seran contactats per correu electrònic. El premi no es podrà canviar ni substituïr.
– Els guanyadors cediran el material al Consorci de les Vies Verdes de Girona, que podrà utilitzar els vídeos o una edició d’aquests per a futures campanyes de promoció del Consorci i de les rutes que gestiona, constant el nom dels autors en els crèdits.

Per concursar cliqueu aquest enllaç: CONCURS SORTIDES D’ESTIU 2014