I després

Concurs de vídeos 2014 del Consorci de les Vies Verdes de Girona

Compartiu aquesta història

El Consorci de les Vies Verdes de Girona és l’ens local que gestiona les quatre rutes de les vies verdes de Girona, integrat per la Diputació de Girona i els municipis i consells comarcals assenyalats en els estatuts . La seva tasca principal és la de realitzar el manteniment i millora de la infraestructura, la promoció del seu ús i l’ampliació de la xarxa.
El Consorci de les Vies Verdes de Girona va néixer el 2003, data en què es va aprovar pel ple de la Diputació de Girona i es va publicar al BOP l’exposició pública dels estatuts. L’actual Consorci aglutina els anteriors consorcis creats per la recuperació del traçat i la gestió posterior de les obres i de la infraestructura: el Consorci de la Via del tren Girona – Sant Feliu de Guíxols i el Consorci de la ruta del Carrilet entre Olot i Girona.
Ara que s’apropa l’estiu el Consorci de les Vies Verdes de Girona organitza un concurs de vídeos enregistrats pels usuaris de les rutes del Tren Petit, Carrilet, Ferro i Carbó i l’anella cicloturística Pirinexus, 353 Km de vies per fer a peu o en bicicleta.
Podeu fer arribar els enllaços dels vostres vídeos de Youtube, Vimeo, Instagram, Vine, Twitter, Facebook, Dropbox, etc. a info@viesverdes.org
Els vídeos han de tenir una durada màxima d’un minut i els autors dels 3 millors vídeos aconseguiran un dels següents premis:
– Una nit d’allotjament per a 2 persones, en règim de Dormir + Esmorzar, a La Rectoria de Sant Miquel de Pineda. S’inclou una ampolla de cava! Vàlid entre octubre de 2014 i març de 2015.
– 1 àpat per a 2 persones al Restaurant Club Nàutic Sant Feliu de Guíxols.
– El lloguer de 2 bicicletes per un dia complet, amb sortida des del Tinglado de Sant Feliu de Guíxols, km 0 de la via verda.

BASES LEGALS:
– Termini de participació obert fins el 15 de setembre 2014.
– S’accepten participacions via correu electrònic: info@viesverdes.org.
– Els participants asseguren disposar dels drets i propietat dels vídeos que presentin i es declaren responsables de qualsevol incident que se’n pugui derivar.
– El Consorci de les Vies Verdes de Girona podrà fer difusió dels vídeos participants (a canals de comunicació com web, xarxes socials…), així com dels noms dels guanyadors.
– Durant el mes de setembre, el jurat del concurs escollirà 3 premiats, que seran contactats per correu electrònic. El premi no es podrà canviar ni substituïr.
– Els guanyadors cediran el material al Consorci de les Vies Verdes de Girona, que podrà utilitzar els vídeos o una edició d’aquests per a futures campanyes de promoció del Consorci i de les rutes que gestiona, constant el nom dels autors en els crèdits.

Per concursar cliqueu aquest enllaç: CONCURS SORTIDES D’ESTIU 2014

 

El més llegit

I després