I després

CONCURS DE FOTOGRAFIA RÀPIDA DE SFG

Compartiu aquesta història

El proper dissabte dia 18 de Juliol es celebrarà la 4ª Edició del Concurs de Fotografia Ràpida de Sant Feliu de Guíxols que organitza l’AFIC Guíxols.
El concurs consisteix en la realització de 5 fotografies, cada una d’un tema diferent i , que es comunicaran als concursants en el moment d’iniciar el concurs.
Les inscripcions es faran el mateix dissabte de les 9:00 fins a les 9:30 hores a la carpa situada al Passeig del Mar. Les fotografies s’hauran d’entregar en aquest mateix lloc abans de les 14:00 hores.
El veredicte i l’entrega de premis, consistents en 125 euros, un àpat per a 2 persones al Restaurant Vidre i 2 entrades pel Festival Posta Ferrada pel guanyador, 75 euros, una àpat per a 2 persones al restaurant Viart i 2 entrades pel Festival de la Porta Ferrada pel segon classificat i 50 euros, un àpat per a 2 persones al Restaurant Bell Repòs i 2 entrades per al Festival de la Porta Ferrada pel tercer classificat i una medalla i 3 entrades pel Festival de la Porta Ferrada pel guanyador de la categoria de menors de 14 anys, es farà en el mateix lloc de les inscripcions a les 18:00 hores aproximadament.
El preu de les inscripcions és e 12 euros, 10 per als menors de 14 anys, i inclou el dinar. Els acompanyants que tant sols vulguin dinar, el preu serà de 10 euros.
Per a més informació sobre el concurs o sobre l’Associació Fotogràfica: info@aficgui-xols.cat o a la web www.aficguixols.cat

El més llegit

I després