I després

Concurs de disfresses d’Instagram de la colla carnavalesca Uuhquexungu!

Serà el 31 d’octubre a la zona de la Porta Ferrada a través de l'activitat ‘Crit o Confit’, organitzada per l'Ajuntament i l'Associació de Festes Ganxones

Compartiu aquesta història

L’entitat carnavalesca ‘Uuhquexungu!’ organitza pel proper dimarts 31 d’octubre un concurs de disfresses a través de la plataforma d’Instagram sota el títol de ‘Xungurrífica Uuhquinapor!’.

Es tracta d’una activitat emmarcada en la festa de la tardor i en concret en l’activitat organitzada per l’Ajuntament i l’Associació de Festes Ganxones del ‘Crit o Confit’.

Ens ho explica la presidenta de la colla, Clara Nualart.

De les 6 de la tarda a les 10 de la nit es col·locarà una zona d’ambient terrorífic amb un photocall a la zona de la Porta Ferrada, a prop del passatge del terror. Allà els interessats podran fer-se la fotografia amb la seva millor disfressa per participar al concurs.

Els participants, per poder optar a vot, hauran de penjar la fotografia a la xarxa social d’Instagram a través d’Stories on aparegui el photocall de l’entitat Uuhquexungu. Etiquetar a @uuhquexungu i a @visitguixols i fer-se follower de l’entitat.

Es farà un recull de les fotos publicades amb el photocall i registre de persones que han publicat per realitzar la votació.

El Temps per poder participar a les votacions serà des del mateix 31 d’octubre a l’1 de novembre inclòs.

Hi haurà 3 Categories amb 1 participant premiat per a cadascuna d’elles:

● Categoria adult (+29 anys).

● Categoria infantil: (-14 anys).

● Categoria juvenil: (14-29 anys).

El jurat estarà format per 3 persones. Ajuntament, Associació de festes i Colla Carnavalesca Uuhquexungu!.

L’entrega dels premis serà el 13 de novembre de 2023.

El més llegit

I després