I després

Avui, concentració de l’ANC a SFG

Compartiu aquesta història

Avui, dimecres, a les 8 del vespre a la plaça del Mercat de Sant Feliu, davant de la casa consistorial, l’ANC (Assemblea Nacional Catalana) demana l’assistència la concentració, oberta per a tots aquells que s’hi vulguin afegir i que compta, segons la organització, amb el suport de l’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols, municipi adherit a l’AMI.
Els convocants han distribuït una nota de premsa en la qual recorden que ha arribat l’hora de treballar per consolidar i eixamplar la majoria social favorable a la independència per tal de guanyar el referèndum, ha dit la presidenta de l’ANC, que ha afegit que el dia de l’aprovació de la Declaració explicitarem l’inici de la nostra campanya per arribar als indecisos i fer-los partícips d’aquest projecte tant important.
Es farà lectura d’un manifest, en què s’instarà a la societat a treballar per la independència i arribar a tots els racons del país per tal que quan els ciutadans de Catalunya exercim el dret a l’autodeterminació ho fem de forma clara i inequívoca pel sí a la llibertat i al nostre futur com a poble. Poble a poble, ciutat a ciutat, independència és llibertat, Catalunya nou estat!”
Manifest: http://www.assemblea.cat/sites/default/files/ANC_AMI_Declaraci%C3%B3Sobirania.pdf

cartell pobles ami gxi

 

El més llegit

I després