I després

Concert ‘100 anys de la sardana Juny de Juli Garreta’ amb el Cor Jove Orfeó Català, la Cobla Flama de Farners i el Cor de l’Escola de Música, l’11 de desembre

El proper dissabte 11 de desembre, a les 18.30 hores, tindrà lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols un impressionant concert.

Compartiu aquesta història

El proper dissabte 11 de desembre, a les 18.30 hores, tindrà lloc al Teatre Auditori Narcís Masferrer de Sant Feliu de Guíxols un impressionant concert que, sota el nom de ‘100 anys de la sardana Juny de Juli Garreta’, comptarà amb les actuacions del Cor Jove Orfeó Català, la Cobla La Flama de Farners i el Cor Infantil de l’Escola Municipal de Música de Sant Feliu de Guíxols.

Amb aquest concert es commemora el centenari de la composició de la sardana ‘Juny’ per part del mestre, i fill de Sant Feliu de Guíxols, Juli Garreta, una peça que s’ha convertit en l’himne oficial de la ciutat. Amb aquest concert, com també amb les diverses activitats relacionades amb aquest centenari que s’han fet a la ciutat aquest any, es vol retre homenatge a aquesta històrica composició.

Els assistents podran gaudir de ‘Juny’ en la seva versió original al principi del concert i de la nova versió, al final. Serà un concert emblemàtic i únic per l’estrena d’aquesta nova versió de la sardana de Garreta.

En aquesta nova versió hi intervindran el Cor Jove Orfeó Català, la Cobla La Flama de Farners i el Cor Infantil dels alumnes de l’Escola de Música de Sant Feliu. És una composició que compta amb l’arranjament de Albert Guinovart, que assistirà al concert. La lletra d’aquesta nova adaptació va a càrrec de la poetessa de Sant Feliu Àngela Ribas i Lacasa i compta amb l’adaptació de Luis González. Ambdós també assistiran al teatre.

A més, cal destacar que s’hi podrà gaudir del repertori per a Cobla de Juli Garreta, Vilà i Saló. Per a Cor, serà amb repertori de Morera i Joaquin Serra i pel que fa al conjunt de Cor i Cobla, serà amb peces de Manuel Oltra.

Podeu accedir a la venda d’entrades fent clic aquí. El preu és de 5 euros.

Vídeo commemoratiu del centenari de ‘Juny’

Dins la celebració d’aquest centenari s’ha enregistrat la versió de la sardana ‘Juny’ al Palau de la Música a finals de novembre i s’està preparant un vídeo commemoratiu amb imatges d’aquesta gravació. La filmació també inclourà l’enregistrament del concert previst a Sant Feliu l’11 de desembre, a més d’imatges de la ciutat de Sant Feliu de Guíxols.

El més llegit

I després