I després

Commemoració del dia de l’orgull LGBTI aquest dimarts

Compartiu aquesta història

Aquest dimarts 28 de juny es commemora a nivell internacional l’Orgull LGBTI (lesbianes, gais, bisexuals, trans i intersexuals). L’Ajuntament de Sant Feliu de Guíxols se suma per a reivindicar la igualtat i defensar i garantir els drets d’aquest col·lectiu. Durant aquests dies, l’Arc de Sant Benet s’il.luminarà amb els colors de l’arc de Sant Martí.

El 28 de juny de 1969 van tenir lloc els Aldarulls d’Stonewall, data clau en el començament de la reivindicació internacional dels drets de les persones LGBTIAQ. La regidora d’Igualtat, Laura Serrano, explica que “es tracta d’una data per reivindicar la igualtat i defensar i promoure la garantia dels drets d’aquest col·lectiu”.

Coincidint amb aquesta jornada es faran diferents accions per tot el Baix Empordà, organitzades des dels diferents consistoris, els Serveis d’Atenció Integral LGBTI de la comarca i l’Associació LGBTI EmpoRderats”.
Totes les accions previstes s’emmarquen en el Pla per la Diversitat Afectiva, Sexual i de Gènere (2021-2024) del Baix Empordà, al qual l’ajuntament de Sant Feliu està adherit.
Podeu contactar amb el Servei d’Atenció Integral LGBTI municipal a través del correu lgbti@guixols.cat

El més llegit

I després