I després

Comencen les feines d’asfaltat i millora de voreres en una dotzena de carrers

Compartiu aquesta història

Avui dijous 9 de març comencen les primeres actuacions d’asfaltat i millora de voreres de la ciutat, amb una inversió de 265.000 euros. Pel que fa a les feines d’asfaltat, algunes es faran a la Ronda de Joan Casas. Pel que fa als carrers Grumet, Corder i Mariner de Les Bateries, s’hi faran actuacions puntuals en zones de paviment malmès per les arrels. També s’asfaltaran els carrers Josep Calzada, Doctor Matas i Josep Maria Vilà del sector Sants Boada, com també al carrer Zorrilla.

Pel que fa a les voreres es treballarà al carrer Sant Ramon, a la vorera sud del tram entre el carrer Zamenhof i la carretera de Palamós. També es farà una actuació a l’accés de la zona comercial Bujonis/Mas Trempat, permetent la retirada dels new jerseis que es troben en aquest punt.

També s’actuarà a la urbanització Vilar d’Aro, amb accions puntuals en zones del paviment malmès per les arrels. Al carrer Armallader es farà l’arranjament de la pavimentació de la rasa aixecada al tram final del carrer. Pel que fa al carrer Montecarlo, s’arranjarà el paviment de la rasa longitudinal malmesa per les arrels.

La previsió és que totes les actuacions estiguin acabades en vora 3 mesos. Les feines en l’asfalt començaran avui dijous a la Urbanització Vilar d’Aro i acabaran al carrer Zorrilla. Pel que fa a les obres en voreres, començaran la segona quinzena de març i s’espera que acabin a finals d’abril o principis de maig.

 

 

El més llegit

I després