I després

Comença La Volta on Sant Feliu torna a ser sortida i arribada de la primera etapa amb Primo Roglic com a guanyador

Compartiu aquesta història

[Actualització] Primo Roglic de l’equip Jumbo Visma es proclama guanyador de la primera etapa de la Volta Ciclista a Catalunya a Sant Feliu de Guíxols. L’esportista és un dels favorits per endur-se aquesta 102 edició.

[Notícia original] Quan faltaven 5 minuts per la 1 del migdia ha tingut lloc la sortida des del Guíxols Arena la 102 edició de la Volta Ciclista a Catalunya, de la qual Sant Feliu, per segon any consecutiu, és la sortida i arribada de la primera etapa. La cursa serà retransmesa a 190 països i incorpora els millors ciclistes del moment: el campió del món, Remco Evenepo; Egan Bernal, guanyador del Tour i del Giro d’Itàlia, o Primo Roglic, tres vegades guanyador de La Vuelta, entre altres grans figures. També hi participen 10 ciclistes catalans.

Ruben Peris, president de La Volta, ens explica les positives sensacions que tenia just abans de la sortida de la prova i de com viuen els esportistes aquesta edició 2023.

 

L’Alcalde, Carles Motas, destaca la importància de La Volta per la promoció de la ciutat a nivell nacional i també internacional.

El ciclista colombià, Egan Bernal, un dels esportistes destacats de la prova, torna a La Volta per tercera vegada, un cop recuperat de les molèsties que arrossegava al genoll. Bernal es mostra content amb el retorn a la competició.

 

La Volta passarà dues vegades per la línia d’arribada, que està situada vora de l’Esclat. La primera passada serà a les 15.45 hores i la segona, a les 16.40 hores, aproximadament. Aquesta zona d’arribada a la carretera de Girona, entre la Rambla Joan Bordàs i Carrer Joan Camisó, estarà tancada al trànsit fins les 9 del vespre. Podeu consultar totes les afectacions en el trànsit i informació sobre la prova clicant aquí.

El més llegit

I després