I després

Comença la campanya de ‘La cuina del peixopalo’ que s’allargarà fins el 17 d’abril

Els restaurants El cau del pescador i La Proa oferiran uns menús amb aquest plat tradicional de la nostra ciutat

Compartiu aquesta història

Ja ha donat inici la tradicional campanya de ‘La cuina del peixopalo’ de Sant Feliu de Guíxols, una històrica iniciativa gastronòmica que s’allargarà fins el proper 17 d’abril.

En aquesta edició hi participen dos restaurants de la nostra ciutat, El cau del pescador i La proa, que oferiran menús amb aquest plat com a protagonista. Ens parla de la campanya la regidora d’Economia Local, Núria Cucharero.

Amb l’arribada de la Quaresma, el peixopalo, que és un bacallà sec, ha estat present en la cuina de Sant Feliu durant segles. A la nostra ciutat va ser introduït a través del port i es va convertir en un plat molt apreciat pels mariners i tapers durant el segle XIX.

A través d’aquesta campanya, els restaurants participants el recuperen i reinterpreten, fent-lo tornar a les taules del municipi amb el seu sabor autèntic de sempre. Podeu consultar els menús disponibles fent clic aquí.

El més llegit

I després