I després

Comença amb total normalitat el nou curs escolar a Sant Feliu

Compartiu aquesta història

■ Segons han explicat a Ràdio Sant Feliu, en la majoria de casos les famílies s’han pogut adaptar bé al canvi de data d’inici del curs

 

Les escoles de Sant Feliu han començat avui dilluns les classes, avançant una setmana la data respecte al que era habitual, tal i com ha passat a tot el país. Aquest any estan matriculats als centres d’Infantil, P3, P4 i P5 un total de 524 alumnes. Pel que fa a primària, de primer a sisè, en són 1.308 i els de secundària en sumen 850. En total, hi ha 2.680 alumnes inscrits al curs 2022/2023.

Les famílies han hagut d’adaptar-se a la situació i ho han de fet de diverses maneres, tot i que la majoria de persones consultades per Ràdio Sant Feliu han pogut gestionar la situació amb facilitat.

Alícia Batlle és una de les mares que ha hagut de fer canvis en el seu dia a dia per portar la filla a l’escola.

 

La família de Gladys Uribe s’ha adaptat bé al canvi, destacant que als seus fills els ha sorprès tenir menys dies a vacances.

 

La família de Núria Illa no ha notat cap canvi respecte al curs passat.

 

Ángeles Martín explica que per a la seva família, el canvi no ha suposat cap problema. També ha fet referència a la històrica petició que es fa a Sant Feliu sobre la jornada continuada.

 

La previsió de l’Àrea d’Educació és que al llarg del curs es puguin sumar uns 30 ò 40 nous alumnes als centres de la ciutat, en un curs que acabarà el 22 de juny. Pel que fa als alumnes de secundària, començaran el curs el proper dimecres.

El més llegit

I després