I després

COL·LABORACIÓ ENTRE COMERCIANTS I FESTIVAL

Compartiu aquesta història

Guíxols Comerç i Turisme ha acabat de tancar ja la col·laboració amb el Festival Porta Ferrada d’enguany. Des de l’associació es vol donar valor a aquest atractiu per a la ciutat i valora molt positivament un cartell diferent a la resta de festivals de l’entorn, que el fa molt llaminer per un públic cultural selecte, un festival que encara l’hem de fer més nostre i valorar-lo.
L’associació prepara una gran desfilada de moda el diumenge 17 de Juliol a les 20h. a l’Espai Port, amb una quinzena de comerços participants, amb actuacions diverses sobre l’escenari, un market de moda i un doble concert de jazz i flamenc. Hi haurà copa de cava pels assistents i servei de cocteleria i àpat amb la col·laboració de Tinars, l’aforament serà limitat i en un entorn espectacular.
L’acord estableix també una col·laboració entre els establiments adherits i el Festival. Aquelles persones que posseeixin una entrada el dia d’actuació gaudiran de nombrosos descomptes en molts comerços de la ciutat, un cop fet efectiu aquest descompte, se’ls farà entrega d’un altre descompte en la seva consumició a l’espai del Village durant l’actuació.
S’està acabant d’elaborar el llistat definitiu de col·laboradors i es preveu presentar-lo abans del 15 de juny.

El més llegit

I després