I després

Club taekwondo A Punt, Open internacional Ciutat Olbia

Compartiu aquesta història

El Club Taekwondo A Punt, de Sant Feliu, es va desplaçar a la Ciutat de Olbia (Sardenya-Itàlia) per participar en el OPEN INTERNACIONAL CIUTAT OLBIA a on hi ha molta participació de seleccions de països europeus i clubs, el nostre club va presentar un equip de 4 participants els resultat van ser bons.

El primer a sortir va ser JORDI JANER DE LA CREU, té 11 anys, va participar en la categoria de menys de 13 anys i en el pes de més de 55 quilos, els combats els va guanyar sense complicar-se la vida fins arribar a la final on va sortir el campió italià i la veritat no li deixà moltes opcions, va quedar segon aconseguint medalla d’argent.

SANDRA MASCORT SEVILLANO va sortir molt decidia en tot moment això li transportar a la final, que va perdre per un punt, 8-7, però el resultat va estar molt positiu ja que va obtenir la medalla d’argent.

POL FERNÁNDEZ RODRÍGUEZ en arribar ens trobem que Pol no tenia competidors de la seva edat fins a 14 anys, ell té 13 anys, el van pujar de categoria competint en la de menys de 18 anys i menys de 68 quilos, va aconseguir arribar a la final amb la sorpresa de molts en què li va toca el competidor de la selecció italiana, la va perdre per un resultat de 7-3, però el seleccionador català el va animar dient-li que d’aquí a un parell d’anys seria molt diferent. Va guanya la medalla d’argent.

XAVIER PÉREZ PÉREZ va competir en la categoria de menys de 18 anys i en el pes de més de 84 kg, després de passar just a la final va estar molt bé. El primer assalt el va perdre per un resultat de 9-3, però la resta del combat li va posar cor i al final va igualar (13-13) arribant al punt d’or i l’experiència del competidor de la selecció catalana es va imposar, Xavier va perdre quedant segon i assumint la medalla d’argent.

JEFFERSON GALL LONDON va participar en el campionat com a component de la selecció catalana a la categoria sènior en el pes de menys de 74 kg. es va desfer de tots els adversaris sense problemes i la final la va guanyar per KO i va fer la delícies de tots per l’elegància i eficàcia amb què afronta tots els combats rebent la felicitació de seleccionadors i directius d’altres seleccions.